Аз седя на бюро, което постоянно разчиствам. Разчиствам сутрин, разчиствам следобед, разчиствам и вечер преди да загася компютъра. В резултат на това разчистване ли или всички вещи от къщата се появяват изневиделица, върху бюрото тук пред мен е някакъв хаос. В момента положението не е трагично, както към 16 часа. На бюрото постоянно присъства лампа, тефтер(и), снимка на Ами и пепелник пълен с разни болтчета, винтчета и някакви боклучета.  Ооо, настолно огледало разбира се. И сега долу-горе, тайно появилите се предмети:

капачки – една от ароматизатор,  една от 10 литрова бутилка минерална вода, 3 бр. албуми със снимки, диадема, 2 бр.  слушалки за телефон, 3 бр.  тефтери, бонбони, фенерче,  лакочистител – 300 мл., мокри салфетки, пакет – памук, гланц за устни, тоник за лице, дозатор за прах за пране, фигурка на ангел,комплект за маникюр, парцал за прозорци (бърша монитора от време на време но не толкова често, че да ми е под ръка)…..В общи линии това защото в момента съм сама. В другия случай ще снимам защото няма да имам възможност да изброявам.  Picture 009

И защо я започнах темата.Защото си направих кутийка, в която ще прибера поне женските глупости. Колко време ще ги прибирам ли? Ами, пак по три пъти на ден.

А, цветето – от тук. Благодаря!

1 Comment

  1. avatar
    Стоенчи says:

    Слушай музика със затворени очи

Comments are closed.